Blog, Confort

Casa trebuie să fie zona noastră de confort

Deoarece ne petrecem cea mare parte a zilei la lucru sau în trafic, majoritatea ne bazăm pe casele noastre ca pe o fortăreață de confort. Pentru majoritatea dintre noi, este necesar ca locuințele noastre să fie o oază de relaxare pentru a ne menține sănătatea mintală. După ore întregi pierdute scriind e-mail, completând documente și rotindu-ne în scaun de birou vechi și incomode, de multe ori numărăm secundele până când ne putem arunca pe canapea, urmărind un film din confortul propriei case. Care este sensul unei astfel de numărătoare inversă până la relaxare dacă acasă este de fapt doar o altă cutie în care ne petrecem clipele în stres?

Homematic IP oferă controlul eficient al încălzirii prin pardoseală. Sistemul detectează căldura necesară pentru fiecare încăpere și – spre deosebire de sistemele convenționale de control al circuitelor de încălzire – direcționează inteligent apa caldă în mai multe zone de încălzire. Temperatura camerei este reglată prin intermediul termostatelor radiatorului, a unui termostat instalat pe perete sau pur și prin intermediul aplicației. De asemenea, cu Homematic IP pot fi create profile individuale de încălzire. Ulterior, încălzirea este controlată automat și face viața de zi cu zi mai ușoară. Cu toate acestea, modificarea condițiilor și ajustarea temperaturii în funcție de nevoile fiecărui membru a familiei este foarte flexibilă.

Comutarea și diminuarea luminilor din confortul propriului fotoliu creează oricui un sentiment de bunăstare. Astfel, se creează o atmosferă confortabilă pentru serile în fața televizorului, deoarece lumina de pe plafon este diminuată la nivelul dorit de intensitate, în timp ce lămpile de pe podea sunt pornite.

Sistemele de protecție a ferestrelor pot fi controlate convenabil prin intermediul profilurilor săptămânale individuale și, de asemenea, în funcție de momentul zilei obloanele sau jaluzelele coborâte la apusul soarelui și ridicate la răsăritul soarelui automat, pentru a ajusta luminozitatea pe perioada nopții și crescând confortul personal.

Datorită acestor tehnologii noi, inovative, putem avea confortul necesar relaxării totale în propria casă. Investiția în confortul casei este de fapt o investiție în noi. Nu contează cât timp petrecem acolo, casa trebuie să fie zona noastră de confort. Dacă nu putem trăi confortabil și relaxant în interiorul casei noastre, atunci întreaga noastră viață este dată peste cap.

Related Posts

Lasă un răspuns