Blog, Retele Wifi

Crește acoperirea rețelei tale wireless cu ajutorul repetorului FRITZ!DECT 100

În funcție de dimensiunea casei sau a biroului și de alți factori, poate fi necesar să mărești acoperirea rețelei tale FRITZ!Box cu un repetor. Acest lucru este posibil nu numai pentru rețelele wireless, caz în care telefoanele mobile sau laptopurile beneficiază de pe urma acestui repetor FRITZ!Repeater, ci și pentru creșterea ariei de acoperire a telefoanele cordless (fără fir) și a dispozitivelor Fritz! pentru case inteligente. Pentru o utilizare la capacitate optimă a capabilităților range extender-ului, acesta trebuie să aibă aceeași rată de transfer ca și routerul. Astfel, deoarece acestea funcționează cu standardul wireless „DECT”, repetoarele FRITZ!DECT este ideal în acest scop.

Dispozitivele DECT, comercializate și sub numele de ”range extendere”, sunt ușor de instalat și ajută la propagarea semnalului wireless primit. Se conectează la priză și, pentru rezultate optime, se poziționează în cel mai îndepărtat punct posibil față de router wireless, dar astfel încât semnalul obținut să fie unul bun, acesta având rolul de a retransmite semnalul primit. Astfel, cu cât semnalul primit este mai bun, cu atât acoperirea crește.

Mai multă mobilitate, comoditate și securitate

FRITZ!DECT Repeater 100 este răspunsul ideal pentru a efectua apeluri de pe telefonul fix chiar și din cel mai îndepărtat colț al casei. Dispozitivul arată precum o priză normală, nu iese neaparat în evidență, și funcționează criptat, la fel ca FRITZ! Box, oferind astfel securitate și protecție deplină pentru apelurile telefonice sau pentru transmiterea datelor măsurate. Aria de acoperire a semnalului este impresionantă: cu repetitorul FRITZ!DECT Repeater 100 ai întotdeauna un semnal puternic peste tot în casă sau la birou.

Un standard wireless fiabil

DECT este o tehnologie fără fir cu istorie și a fost optimizată special pentru apelurile telefonice. Datorită software-ului sofisticat, FRITZ!DECT Repeater 100 se asigură întotdeauna că dispozitivele DECT au o conexiune stabilă și fiabilă la FRITZ!Box.

Ușor de instalat

Asemenea altor produse FRITZ!, repetorul FRITZ! DECT se poate conecta la routerul FRITZ!Box printr-o simplă apăsare de buton. Odată dispozitivul conectat, căutarea unei stații de bază începe imediat – doar apeși butonul Connect din FRITZ!Box și FRITZ!DECT Repeater 100 este conectat.

Apropo: dacă un dispozitiv FRITZ!Fon este conectat la un repetor, poți recunoaște acest lucru printr-un mic „2” în colțul din stânga sus al afișajului.

Vezi toate dispozitivele inteligente FRITZ!DECT pentru mai multe informații despre produsele DECT de la AVM.

Related Posts

Lasă un răspuns