Blog, Retele Wifi

European Hardware Awards, “Best Router”: FRITZ!Box 7590

Fritz!Box 7590 este unul dintre produsele noastre de baza in categoria routere wireless si 4G!

Rapoartele independente de testare confirma, in mod repetat, calitatea exceptionala a produselor FRITZ! Ca urmare, pana in prezent, acestea au obtinut peste 1000 de premii.

Anul acesta, inca o data, experții in domeniu au decis: FRITZ!Box 7590 este cel mai bun produs al anului 2019 din categoria router wireless. Peste 100 de editori din noua mari trusturi europene media de profil au evaluat FRITZ! Box 7590 ca fiind “cel mai bun router” in 2019!

European Hardware Association este un organism al carui scop este recompensarea celor mai interesante / performante / inovatoare produse cu o distinctie pe masura, mai precis European Hardware Awards.

Cu o baza de peste 22 de milioane de cititori in intreaga Europa, European Hardware Association este alcatuita din 9 site-uri, mai precis LAB501 (Romania), Sweclockers (Suedia), PurePC (Polonia), Hardware.Info (Olanda), CowCotLand (Franta), Geeknetic (Spania), KitGuru (Marea Britanie), Hardware Upgrade (Italia) si Hardwareluxx (Germania). Editorii European Hardware Awards propun in fiecare primavara lista de nominalizari, iar acestea sunt votate de catre toate site-urile participante.

FRITZ!Box 7590 a castigat detasat in categoria routere!

FRITZ!Box 7590 a impresionat juriul de la European Hardware Awards, castigand detasat in fata echipamentelor produse de Asus, Netgear, Razer, Synology si TP-Link.

Acesta este al treilea an consecutiv cand FRITZ!Box 7590 a fost ales cel mai bun router din Europa!

Related Posts

Lasă un răspuns