Blog, Fritz! by AVM, Retele Wifi

Gaming cu FRITZ! 5 sfaturi utile

FRITZ! îți turbosupraalimentează jocul online. Află din articolul de azi cum poți obține un ping scăzut și viteză maximă în doar 5 pași!

Sfat 1: Atenție la router

Routerul funcționează ca centrul de control al rețelei de domiciliu și este în schimb permanent cu fiecare dispozitiv conectat la aceasta. În același timp, transmite datele pe internet și preia date noi de acolo.

Milioane de informații sunt trimise pe secundă pentru a sincroniza locația în joc cu cea a celorlaltor jucători. Prin urmare, un router bun este esențial pentru o experiență optimă de joc online.

FRITZ!Box oferă performanțe de top în ambele direcții.

Sfat 2: Ori de câte ori este posibil, utilizează o conexiune LAN

Mulți gameri prefer conexiunea prin cablu între consolă/PC și routerul lor. Avantajul este clar: nici pereții groși, nici WiFi-ul vecinilor nu vor sta în calea semnalului și nu vor reduce viteza de transmisie.

Toate modelele FRITZ!Box au mai multe porturi Ethernet, multe dintre ele cu viteză gigabit.

Sfat 3: Eliberează calea pentru wireless LAN

Dacă nu poți sau nu ai voie să tragi cabluri prin locuință, există două alternative bune cu FRITZ!WLAN și FRITZ!Powerline. În timp ce linia electrică transmite date prin cablajul din casa ta, wireless LAN o face prin semnale radio. Datorită funcțiilor inteligente, cum ar fi direcționarea Mesh WiFi, dispozitivele FRITZ! oferă LAN wireless rapid și stabil. Cu câteva trucuri simple, poți îmbunătăți în continuare semnalul:

poziționează dispozitivul FRITZ!Box într-un loc în care nu este obstrucționat și elimină orice obstacole, cum ar fi obiecte metalice mari sau piese de mobilier.
utilizează repetorul FRITZ!Repeater pentru a amplifica semnalul.

Știai?Poți verifica puterea semnalului și alte informații importante cu ajutorul aplicației FRITZ!App WLAN

Sfat 4: Folosește funcțiile FRITZ!OS

FRITZ!OS este sistemul de operare pentru FRITZ!Box și toate celelalte dispozitive din familia FRITZ!, care permite realizarea și reglarea setărilor pentru creșterea performanței. Ar trebui să arunci o privire asupra porturilor care urmează să fie partajate și să acorzi prioritate mai mare conexiunilor dintre router și consolă/PC. De asemenea, poți ajusta setările pentru accesul wireless al oaspeților pentru a reduce lățimea de bandă oferită prietenilor și familiei, lăsând suficientă viteză pentru a juca jocuri după pofta inimii.

Vestea bună: sistemul de operare FRITZ!OS este în continuă dezvoltare și se adaugă regulat noi funcții. Și, mai ales, nu există costuri suplimentare!

Cum să conectezi computerul sau consola

PC

Mulți jucători profesioniști rămân fideli computerelor datorită performanțelor și funcționării convenabile. Ca regulă generală, acestea sunt integrate în rețeaua de domiciliu folosind cablul LAN.

PS4

O serie de titluri exclusive fac din PS4 o consolă atractivă. Pentru conectare la internet, poți utiliza fie cablu, fie LAN wireless.

Xbox One

Consola de jocuri de la Microsoft are o tehnologie puternică și o gamă largă de accesorii. Poate fi, de asemenea, conectat la rețea prin LAN și LAN wireless.

Switch

Cea mai recentă consolă de jocuri video Nintendo poate fi folosită ca dispozitiv staționar sau portabil. Prin urmare, este recomandat să utilizezi o conexiune WiFi.

Sfat 5: Urmărește noutățile în domeniu

Dacă dorești să afli mai multe despre cum să îți configurezi cel mai bine rețeaua de domiciliu pentru o experiență de joc desăvârșită, urmărește blogul nostru.

Related Posts

Lasă un răspuns