Blog, Fritz! by AVM

Stiftung Warentest: triplu succes pentru FRITZ!Box

AVM a ieșit în top în cel mai recent test de routere realizat de Stiftung Warentest, cu trei modele FRITZ!Box în clasament. Cel mai exigent organism german de protecție a consumatorilor a evaluat FRITZ!Box 7590 drept „foarte bun”, ceea ce îl face câștigătorul clar al testului. FRITZ!Box 7530 și-a asigurat locul doi – cu o notă totală de 1,6 și un calificativ al calității „bun”. Pentru conexiunile prin cablu, Stiftung Warentest recomandă FRITZ!Box 6591 Cable.

FRITZ! 7590, 7530 și 6591 Cable – triplu succes la Stiftung Warentest
FRITZ!Box 7590: “Cel mai bun router DSL “

În cadrul testului comparativ, Stiftung Warentest a evaluat FRITZ! Box 7590 drept „foarte bun” în categoriile transmiterea datelor, ușurința de utilizare, fiabilitate, securitate, versatilitate și telefonie. Evaluarea generală de 1,5 este, de asemenea, „foarte bună”.

Stiftung Warentest a fost clar atunci când a fost vorba de alegerea câștigătorului testului comparativ, spunând că „ FRITZ!Box 7590 de la AVM este cel mai bun router DSL”. FRITZ! Box 7590 a primit un scor înalt în ceea ce privește Wi-Fi foarte bun în banda de 5 GHz și ușurința în utilizare. Funcțiile Mesh și Smart Home completează pachetul.

FRITZ!Box 7530 atinge o notă totală de 1,6

Organismal german de protecție a consumatorilor Stiftung Warentest a oferit FRITZ!Box 7530 nota 1,6, care corespunde unei evaluări de calitate „bun”. Rezultatele din categoriile individuale au fost trei „bun” și trei „foarte bun”. În cadrul testului, FRITZ! Box 7530 s-a evidențiat ca un economizor de energie: “FRITZ!Box este ieftin și utilizează cea mai mică cantitate de energie electrică”.

FRITZ!Box 6591 Cable evaluat ca “bun”

FRITZ!Box 6591 Cable a fost singurul router fibra optica (pentru conexiunile prin cablu) care a fost testat și a fost clasat foarte bine de Stiftung Warentest. Punctele plus includ „WiFi bun în banda de 2,4 GHz și foarte bun în banda de 5-GHz” și telefonie. Întreaga gamă de funcții a făcut o impresie bună: „Extrem de versatil, cu mai multe porturi, Wi-Fi Mesh și Smart Home”.

FRITZ! Box primește calificative foarte bune când vine vorba de securitate

Când vine vorba de securitate, sunteți complet protejat cu FRITZ!Box, cu actualizări automate și „cele mai bune caracteristici de securitate din test” pentru a-ți păstra rețeaua rezidențială în siguranță. Pe scurt, Stiftung Warentest scrie: “Modelele FRITZ!Box sunt cele mai sigure”.

Related Posts

Lasă un răspuns